joi, 22 aprilie 2010

Noi prieteni, noi iubiri

.

http://www.dizabillove.ro/

Da! Nici eu nu imi imaginam ca exista asa ceva pana astazi.

Pe pagina scrie cam asa ---


Bine ati venit pe DizabilLove.ro, primul portal de intalniri din Romania, dedicat persoanelor cu dizabilitati.

DizabilLove.ro este un site gratuit de intalniri pentru persoane ce traiesc cu dizabilitati, vizibile sau invizibile, permanente ori temporare. Nu conteaza daca preferi termenul de dizbilitate, deficienta, incapacitate sau handicap, sau daca nu iti place niciunul si vrei sa nu fii etichetat. Oricare ar fi cazul, fii linistit, aici nu esti singur

---

Foarte tentant pentru persoanele care se simt singure. Si spre surprinderea mea este foarte bine organizat si are deja o gramada de utilizatori.

2 comentarii:

  1. Iti multumim pentru aprecieri, noi, echipa dizabillove (administratori voluntari, programatori voluntari, moderatori voluntari) ne primim rasplata prin astfel de cuvinte frumoase la adresa site-ului.

    Deaorece nu ne asteptam la asa multi vizitatori din primul an, paginile se incarca cam greoi acum, dar lucram la asta si sper ca site-ul sa prinda iar viteza cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte frumos sa stii ca exista un asemenea site, pentru persoane cu dizabilitati. Nu de putine ori mi-am pus intrebarea daca m-as intalni cu o persoana cu dizabilitati. Nu as putea sa raspund la intrebarea asta cu da sau cu nu. Dar stiu ca frumusetea fizica conteaza cel mai putin intr-o relatie. La prima intalnire poate ca ea face totul, dar dupa nu mai primeaza. In timpul facultatii aveam un coleg cu o problema locomotorie, care avea o relatie ce a durat ceva timp. Mereu cand ii vedeam imi pundeam intrebarea cum o fi sa te tina de mana un baiat care nu poate tine pasul cu tine? uite ca se poate. consider ca esti persoana cu dizabilitati in momentul in care te porti ca atare! nimic nu este imposibil cand esti cu un tip inteligent si plin de umor. Keep going!si..multa sanatate! And keep in mind: nothing is impossible and impossible is nothing! ;)

    RăspundețiȘtergere