sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Invitatie la Ziua Internationala a Bolilor Rare


Asociatia Romana Spina Bifida si Hidrocefalie ( ARSBH), membra a Asociatiei Europene pentru Bolile Rare (EURORDIS) si a Federatiei Internationale a Asociatiilor de Spina Bifida si Hidrocefalie (IF),  organizeaza in data de 25 februarie 2011, in Sala Ronda a Hotelului “Golden Tulip Times”, intre orele 10.00 – 14.00,  o intalnire cu tema “Rolul familiei in ingrijirea si recuperarea medicala a copiilor bolnavi de spina bifida si hidrocefalie” .


Acest schimb de experienta intre parinti, pacienti si membrii ai ARSBH marcheaza Ziua Internationala a Bolilor Rare in Romania, in anul 2011.

Sunt invitati sa participe la aceasta activitate persoanele si personalitatile interesate si implicate in ameliorarea starii de sanatate a copiilor bolnavi de spina bifida si de hidrocefalie, respectiv: parinti sau intretinatori legali ai copiilor bolnavi de spina bifida si hidrocefalie, pacienti, personal medical, membrii ai ARSBH.

Persoanele care doresc sa participe la aceasta activitate sunt rugate sa ne comunice optiunea lor pe adresa office@arsbh.ro sau la telefonul: 0726286333. Inscrierea participantilor se face pana in data de 22 februarie 2011.

Va multumim

NOTA: Hotelul Golden Tulip Times este situat in blvd. Decebal, nr.19, sect.3, Bucuresti (tel: 0312248000) langa pasajul Muncii 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu