marți, 27 aprilie 2010

Recuperare medicala la domiciliu

.


Asa cum spuneam intr-un post mai vechi am sa va detaliez de ce este mai eficirnt si mai profitabil ca pe langa salile de kinetoterapie pe care le frecventati sa va amenajati propria casa cu tot ceea va poate ajuta sa va recuperati. Am cautat cele mai rezonabile preturi pentru niste aparate care ajuta foarte mult la recuperarea celor cu afectiuni ale aparatului locomotor.



Bicicleta fitness – pana in 300 lei










               O pereche de saculeti greutati cu nisip – pana in 30 lei


Stepper – pana in 200 lei












                                                Banda de alergat – in jur
de 800 lei (am gasit eu una micuta
si rabatabila cu dimensiunile de: 127x59x134 cm)



Spalier – pana in 500 lei


Cam astea sunt principalele echipamente aflate in orice sala de recuperare. De aici iti vei alege ce ai nevoie cel mai mult si va merita investitia mai ales ca stiu din propie experienta ca mai mult de 15 minute nu ma lasau pe nici un aparat intr-o sala de recuperare.

O sedinta de o ora de kinetoterapie este in jur de 40 lei. Daca nu ai probleme atat de grave incat sa fie nevoie ca instructorul sa te ajute la fiecare exercitiu sau sa iti faca manevre speciale cel mai simplu este sa inveti cu atentie exercitiile pe care ti le arata si sa le faci acasa.  Nu este suficient sa faci doar cateva sedinte de kinetoterapie la cateva luni asa ca cel mai bine iti amenajezi putin casa ca pentru o sala de sport si faci zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu